معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد:

موج سواری کرونا در یزد/ آمار فوتی‌های کرونا افزایش یافت

  پرینت
شناسه خبر : 165168 | تاریخ انتشار : 17 Farvardin 1400 - 14:42 | 4113 بازدید | تعداد دیدگاه : 0 | ارسال توسط :
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد از افزایش آمار فوتی های کرونا در استان یزد خبر داد.

به گزارش یزدفردا به نقل از مهر‌، محمود نوری شادکام اظهار داشت: در شرایطی که آمار فوتی های کرونا طی دو ماه اخیر به صفر و حداکثر یک نفر رسیده بود، در شبانه روز گذشته این روند افزایشی شد و آمار فوتی ها به چهار نفر رسید.

وی همچنین عنوان کرد: روند مراجعه افراد به مراکز درمانی استان افزایش یافته و روند بستری ها به صورت تصاعدی در حال افزایش است.

نوری شادکام یادآور شد: امروز آمار بستری های مشکوک به کرونا در استان یزد  به ۳۰۰ تن رسیده که از این تعداد، ۴۳ نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه تحت درمان قرار گرفته اند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به سیر افزایشی کرونا در استان افزود: در شبانه روز گذشته، ۹۰ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان پذیرش شدند.

نوری شادکام ادامه داد: این روند افزایشی نتیجه شلوغی بازار در اواخر اسفند است و هنوز فجایع سفرها و دورهمی ها و مهمانی های نوروزی خود را نشان نداده و انتظار داریم تبعات عادی انگاری های تعطیلات را در دو هفته دیگر شاهد باشیم.

وی عنوان کرد: استفاده صحیح مردم از ماسک، عدم حضور در اماکن پرتردد و شلوغ تا حد امکان، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دست و صورت با آب و صابون و ضدعفونی مرتب سطوح و دست ها به ویژه قبل از صرف غذا مورد توجه شهروندان  قرار گیرد.

  • نویسنده : یزدفردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا
برچسب ها
اخبار مرتبط
آب حق مردم یزد است/ محیط‌ زیست منافع مردم را در نظر بگیرد
برگزاری پویش نذر خون محبان علوی در یزد/ به گروه‌های O- و A+ نیازمندیم
پرداخت بیش از ۱۰ هزار فقره وام ازدواج در استان یزد
زنگ خطر جدی برای پایداری محیط زیست استان یزد
قیمت شیرینی اعیاد قربان و غدیر یزدی‌ها بدون تغییر
ثبت دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
  • هیچ نظری موجود نیست